Ποιοι είμαστε - ΣκοπόςΗ σελίδα έχει δημιουργηθεί και διαχειρίζεται από ερασιτέχνη μετεωρολόγο.

Σκοπός της σελίδας μας είναι ο καθένας να μπορεί να ενημερώνεται για τον καιρό με τον τρόπο που επιθυμεί. 

Η σελίδα επικεντρώνεται στον καιρό στον νομό Αττικής, ωστόσο κάποιες φορές «επιβάλλεται» να μιλήσουμε και για άλλες περιοχές. Τέτοιες περιπτώσεις είναι σε περίπτωση μεγάλης κακοκαιρίας και επικινδυνότητας ή για ημέρες που ενδιαφέρουν ολόκληρη την χώρα π.χ. Δεκαπενταύγουστος

Στην κεντρική σελίδα θα βρείτε άρθρα σχετικά με τον καιρό το επόμενο διάστημα, καθώς και αναλύσεις ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας. Υπάρχει επίσης η σελίδα «μετεωρολογική εγκυκλοπαίδεια», ένας σύνδεσμος στον οποίο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες γύρω από το αντικείμενο, καθώς και λεξικό μετεωρολογικών όρων που θα σας βοηθήσει στην διεύρυνση των γνώσεών σας γύρω από την μετεωρολογία. 

Στην σελίδα «Χάρτες» υπάρχει η δυνατότητα προβολής χαρτών καιρικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Χάρτες υετού, θερμοκρασίας, ατμοσφαιρικής πίεσης, νεφοκάλυψης, καθώς και δορυφορική εικόνα σε ζωντανή σύνδεση είναι ενσωματωμένοι στην συγκεκριμένη σελίδα και ανανεώνονται αυτόματα. Σκοπός είναι η εύκολη πρόσβαση στα πολύτιμα - για κάποιον ερασιτέχνη - αυτά εργαλεία. Πολύ χρήσιμα θα φανούν και σε περίπτωση οργανωμένης κακοκαιρίας, καθώς και ολόκληρο τον χειμώνα, όπου η πρόβλεψη θα γίνεται ευκολότερη. 

Η σελίδα «lightning live» μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα για την αυτόματη ενημέρωση περί επικέντρων ηλεκτρικών φαινομένων.

Πολλές ακόμα σελίδες είναι στην διάθεση των χρηστών από το μενού στο πάνω μέρος της σελίδας. 

Γιάννης Δραβίλας, ερασιτέχνης μετεωρολόγος 
Προφίλ blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...