Όροι χρήσεως


Όροι χρήσης - Αποποίηση ευθύνης - Πνευματικά δικαιώματα

  • Το weatherathens και ο διαχειριστής αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση προσβλητικής συμπεριφοράς των επισκεπτών. Ακόμη, αποποιούνται την ευθύνη σχετικά με την εγκυρότητα των άρθρων και των προγνώσεων. Καμία πρόγνωση δεν μπορεί να είναι απόλυτα ακριβής, η μετεωρολογία δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100%. Σε προειδοποιήσεις και έκτακτα δελτία, το weatherathens δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας και μη επαληθευσιμότητας. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας αναλαμβάνει την ευθύνη όσον αφορά τα παραπάνω. Αρμόδιος φορέας καιρικής ενημέρωσης για την Ελλάδα ορίζεται η ΕΜΥ (emy.gr)

  • Το weatherathens και ο διαχειριστής διατηρούν κάθε δικαίωμα να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν κάποιο άρθρο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα λόγω σφάλματος. 

  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση περιεχομένου που υπάρχει στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίς την αναγραφή της πηγής (weatherathens.blogspot.gr) με ενεργό link. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η αντιγραφή, δημοσίευση, διανομή, επίδειξη ή άλλη χρήση μέρους ή ολόκληρης της ιστοσελίδας σε οποιονδήποτε άλλο χώρο ή γραπτή σε έντυπη μορφή χωρίς την άδεια του διαχειριστή. Το λογότυπο της ιστοσελίδας, οι εικόνες, οι χάρτες και τα κείμενα ανήκουν στον ιδιοκτήτη (εξαιρούνται εικόνες με καιρικά φαινόμενα που έχουν αντληθεί από το διαδίκτυο). Οι παραβάτες διώκονται ποινικά σύμφωνα με τον νόμο Ν.2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω ή οτιδήποτε άλλο εντός της ιστοσελίδας, επικοινωνήστε μαζί μας στον σύνδεσμο.

Απαγορεύεται ρητώς η αντιγραφή των παραπάνω όρων σε άλλες ιστοσελίδες

Γιάννης Δραβίλας - Διαχειριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...