Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη στην Αττική


Με καλό καιρό πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Αττική, και έτσι φαίνεται ότι θα συνεχίσει για λίγες ακόμα ημέρες.
Για αύριο, Τρίτη, στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις, οι οποίες μέχρι το απόγευμα θα πυκνώνουν, χωρίς ωστόσο να δώσουν βροχές, καθώς και τα ποσοστά υγρασίας θα βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα χωρίς να επιτρέπουν διαδικασία κορεσμού. Έτσι, περιμένουμε υποχώρηση των νεφώσεων από αργά το βράδυ προς τα βόρεια! Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς κελσίου στα κεντρικά και τα νότια και 24 στα υπόλοιπα τμήματα του νομού. Οι άνεμοι ισχυροί ΒΑ μέχρι το μεσημέρι έως 5 μποφόρ και ΒΔ έως 3 μποφόρ το βράδυ.
Την Τετάρτη περιμένουμε αραιές νεφώσεις το πρωί, ωστόσο μετά τις 10:00 κάποιες πιο πυκνές, θα κάνουν την εμφάνισή τους από τα βόρεια και τα δυτικά. Αυτές οι νεφώσεις περιμένουμε να πυκνώσουν αρκετά, από το απόγευμα και μετά, και να δώσουν κάποιες τοπικές μπόρες στα κεντρικά του νομού. Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς κελσίου στα κεντρικά και τα νότια και 24 στα υπόλοιπα τμήματα του νομού. Οι άνεμοι βόρειοι και το βράδυ βορειοδυτικοί, έως 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου