Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Αττική


Με συννεφιές φαίνεται πως θα ξεκινήσει το Σάββατο στην Αττική και ίσως κάποιες τοπικές βροχές στα υπερβόρεια τμήματα του νομού τα ξημερώματα. Η υπόλοιπη μέρα φαίνεται πως θα είναι σχεδόν ηλιόλουστη, με τον υδράργυρο να αγγίζει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια τμήματα του νομού τους 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 23.
Από αργά την νύχτα του Σαββάτου, περιμένουμε κακοκαιρία από το Βόρειο Αιγαίο η οποία θα έχει προηγουμένως επηρεάσει την Εύβοια, να εισβάλει στον νομό από τα βορειοανατολικά. Τις πρώτες ώρες της Κυριακής τα φαινόμενα θα επηρεάζουν κυρίως τις κεντρικές και βόρειες περιοχές του νομού, ενώ η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. 
Το απόγευμα της Κυριακής θα υπάρξει παύση των φαινομένων, με τις νεφώσεις όμως να παραμένουν στο ουρανό. Ωστόσο, από τις πρώτες βραδυνές ώρες, ο δείκτης CIN αστάθειας θα ανέβει στο 80 και η υγρασία θα αυξηθεί, και έτσι περιμένουμε τις πρώτες ψιχάλες στα κεντρικά και αργότερα γενίκευση και ενίσχυση των φαινομένων σε ολόκληρο σχεδόν τον νομό. Η θερμοκρασία σε πτώση, έως 24 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου