Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Σημαντική επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ - Ισχυρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη την χώρα - Δείτε αναλυτικά

Σημαντικές βροχές θα εκδηλώνονται μέχρι σήμερα το βράδυ στην Βορειοδυτική χώρα. Από αργά το βράδυ και προς το πρωί της Τετάρτης κέντρο χαμηλών πιέσεων έως και 1003 hPa αναμένεται να εισέλθει στην χώρα μας από τα δυτικά, επηρεάζοντας αρχικά την Δυτική Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις και πάνω από τα 2000 μέτρα το χιόνι.

Modele GFS - Carte prévisions
Χάρτης υετού - νέφωσης - ατμοσφαιρικής πίεσης για το απόγευμα της Τετάρτης
Προς το απόγευμα της Τετάρτης και καθώς το σύστημα θα κινείται Βορειοδυτικότερα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στον νομό Αττικής, πιθανώς τοπικά έντονες, που γρήγορα όμως θα υποχωρήσουν. Η θερμοκρασία τοπικά στα βόρεια από 13 έως 20 βαθμούς το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Οι άνεμοι τοπικά έως 5-6 μποφόρ ΝΔ διευθύνσεων.

Τοπικές βροχές αναμένονται σε ολόκληρη την χώρα, με μεγαλύτερη έμφαση τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Εξασθένηση των φαινομένων θα παρουσιαστεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Νέα επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από την Παρασκευή με πιο οργανωμένο σύστημα, εισερχόμενο πάλι από τα δυτικά. Νεότερα σε επόμενο άρθρο'

Επιμέλεια: Δραβίλας Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου