Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Κυριακή 03/07/16 - Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα

Με βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας αναμένεται να συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο,  με τα φαινόμενα ωστόσο να είναι λιγότερο έντονα.

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας:

Κυριακή 03/07/2016:

Με αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η ημέρα σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, όμως από αργά το πρωί θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στον κορμό της ηπειρωτικής χώρας, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Πρόσκαιρα θα βρέξει και στα ορεινά της Πελοποννήσου, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους το μεσημέρι στα ΝΔ τμήματα του νομού Αττικής.

Θερμοκρασία: Σε σταθερά επίπεδα
Άνεμοι: Ενισχυμένοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο, μέτριας έντασης στο Νότιο Ιόνιο


Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλες οι προβλεψειςσας.Ακουω συχνα οτι εσεις οι μετεωρολογοι δεν δινετε αναλυσεις για Κερκυρα και εχουν δικιο.Ουτε βεβαιως ακουνε απο tv σε αυτο το τοσο τουριστικο νησι.Καλη συνεχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχικά να τονίσω ότι η ιστοσελίδα διαχειρίζεται από ερασιτέχνη μετεωρολόγο και όχι επαγγελματία. Παρ’όλ’ αυτά δεν γίνεται να δίνουμε προγνώσεις αναλυτικά για όλη την Ελλάδα, γιατί είναι αρκετά χρονοβόρο, και επίσης όταν δεν ξέρεις καλά την περιοχή δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια. Έτσι προσπαθούμε να δώσουμε μια γενικότερη εικόνα, αφού είναι αδύνατον να μιλάμε για κάθε μέρος ξεχωριστά. Εκτενής ανάλυση μέσα από το weatherathens γίνεται μόνο στην περίπτωση σοβαρής κακοκαιρίας. Καλή συνέχεια και σε εσάς!

      Διαγραφή