Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πρόγνωση καιρού Αττικής έως την Πέμπτη 22/12/16 - Ακόμα μία ψυχρή εισβολή

Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα αναμένονται για το Νομό Αττικής τις επόμενες ημέρες. 

Πρόγνωση καιρού Αττικής:

Τετάρτη 21/12/2016:

Νεφώσεις που νωρίς το πρωί και το μεσημέρι θα δώσουν τοπικές ασθενείς βροχές αρχικά στα βορειοανατολικά τμήματα του νομού, αργότερα και στα ενδότερα τμήματα αυτού. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τα 700 μ. και πάνω. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν αποκλειστικά στα ανατολικά τμήματα του νομού και με πολύ ασθενή ένταση, ωστόσο οι νεφώσεις στα υπόλοιπα τμήματα θα παραμείνουν. Ορεογραφικού τύπου χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στους κύριους ορεινούς όγκους από τα 650 μ. και πάνω.

Θερμοκρασία: Στους 7°C η μέγιστη στο Κέντρο της Αθήνας
Άνεμοι: ΒΑ έως 6 μποφόρ

Πέμπτη 22/12/2016:

Νεφώσεις σε ολόκληρο το νομό, που πριν το ξημέρωμα θα δώσουν πολύ ασθενή φαινόμενα στα ανατολικά τμήματα και ασθενείς χιονοπτώσεις άνευ σημασίας στον Κιθαιρώνα, την Πάρνηθα και την Πεντέλη, καθώς και στις προσκείμενες σε αυτούς τους ορεινούς όγκους περιοχές από τα 500 μ. και πάνω. Οι νεφώσεις θα παραμείνουν στον Αττικό ουράνιο θόλο και το μεσημέρι, ενώ αργά το βράδυ πιθανώς να σημειωθούν ασθενή φαινόμενα στις ανατολικές παράκτιες περιοχές του νομού (ασθενείς χιονοπτώσεις αποκλειστικά από τα 700 μ. και πάνω).

Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω πτώση νωρίς το πρωί, στους 7°C η μέγιστη στο Κέντρο της Αθήνας νωρίς το μεσημέρι.
Άνεμοι: Β-ΒΑ έως 6 μποφόρ

Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου