Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Πρόγνωση καιρού Αττικής έως την Παρασκευή 27/01/17 - Κρύο και λίγα χιόνιαΑκόμη μία ψυχρή εισβολή στον ορίζοντα, με αυτή τη φορά να εστιάζει αποκλειστικά στην Ανατολική χώρα.

Πρόγνωση καιρού Αττικής:

Πέμπτη 26/01/2017:

Κλειστός καιρός με πυκνές νεφώσεις που θα δίνουν ασθενείς ή και μέτριας έντασης χιονοπτώσεις στα ορεινά, από το απόγευμα πρόσκαιρα ίσως και λίγο χαμηλότερα. Στις υπόλοιπες περιοχές πιθανώς να ψιχαλίσει ή να βρέξει παροδικά. Από το απόγευμα και μέχρι το βράδυ τα υψόμετρα χιονόπτωσης θα κατηφορίσουν έως και τα ημιορεινά, με ασθενείς χιονοπτώσεις να σημειώνονται στους βόρειους ορεινούς και τις νεφώσεις να αραιώνουν στις υπόλοιπες περιοχές.

Θερμοκρασία: Σε πτώση, έως 7°C  στο Κέντρο της Αθήνας
Άνεμοι: ΒΑ έως 5 μποφόρ

Παρασκευή 27/01/2017:

Απότομη πτώση της θερμοκρασίας μέσα στη νύχτα, πρόσκαιρο άνοιγμα του καιρού και προσπάθεια για εκ νέου κλείσιμο από τα Βόρεια, Βορειοδυτικά και Βορειοανατολικά του Νομού. Οι νεφώσεις θα είναι κυρίως ορεογραφικού χαρακτήρα, με μερικές επιτυχημένες και μερικές αποτυχημένες απόπειρες να ξεκολλήσουν από τους ορεινούς όγκους και να κινηθούν στα ενδότερα του Νομού. Έτσι, περιμένουμε μέσα στη νύχτα χιονοπτώσεις στους ορεινούς όγκους, με κάποιες νιφάδες να εμφανίζονται και νοτιότερα κατά τη διάρκεια μετατοπίσεων των νεφώσεων. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και το ξημέρωμα, με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρο κλείσιμο του καιρού το πρωί, χωρίς ωστόσο φαινόμενα. Από το μεσημέρι ο ουρανός σταδιακά θα καθαρίζει, με τη νύχτα να συνοδεύεται από ξαστεριά και χαμηλές θερμοκρασίες.

Θερμοκρασία: Έως 7°C  στο Κέντρο της Αθήνας, σε χαμηλά επίπεδα τη νύχτα
Άνεμοι: Β-ΒΑ έως 5 μποφόρ

Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...