Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Πρόγνωση καιρού Σαλαμίνας για το Σαββατοκύριακο 23-24/07/16 (Π. Χατζημιχάλης)

Με σταδιακή εξασθένηση των ανέμων, παράλληλη άνοδο της θερμοκρασίας καθώς και αίθριο καιρό θα κυλήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο καιρός στο νησί μας. 

Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με ισχυρούς ανέμους και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, φαίνεται ότι η ζέστη θα μας ξαναεπισκεφτεί για δεύτερη φορά την φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Ας δούμε αναλυτικά τον καιρό του διημέρου.

Πρόγνωση καιρού Σαλαμίνας 23-24/07/2016:

Σάββατο 23/07/2016:

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας στο νησί. Μοναδική παραφωνία οι λίγες κατά τόπους συννεφιές στα βόρεια τμήματα οι οποίες προς το μεσημέρι θα διαλυθούν.
Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο, θα κυμανθεί από 23 με 24c βαθμούς η ελάχιστη, έως τους 36 με 37c βαθμούς η μέγιστη. Στα παραθαλάσσια τμήματα θα είναι έναν με δύο βαθμούς χαμηλότερη.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί έως τα 3 με 4bf στα βορειότερα τμήματα, ενώ στα νότια θα πνέουν βόρειοι πιο εξασθενημένοι έως τα 2bf.
Κυριακή 24/07/2016:

Θα διατηρηθεί αίθριος ο καιρός σε όλη την επικράτεια του νησιού και σε άκρως καλοκαιρινό μοτίβο μιας και η θερμοκρασία θα φροντίσει να μας το υπενθυμίσει.
Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 26 με 27c βαθμούς η ελάχιστη, έως τους 38c βαθμούς η μέγιστη και κυρίως στα πιο κεντρικά τμήματα του νησιού.
Οι άνεμοι εξασθενούντες δεν θα ξεπεράσουν τα 3bf στα βόρεια τμήματα, η διεύθυνσή τους θα είναι από τα βορειοδυτικά. Στα υπόλοιπα τμήματα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 2bf.

Επιμέλεια πρόγνωσης-χαρτών: Περικλής Χατζημιχάλης

Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία της πρόγνωσής μου το weatherathens καθώς και τον ιδιοκτήτη του, Γιάννη Δραβίλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...