Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για την Κυριακή και τη Δευτέρα 17-18/07/16

Σημαντική ενίσχυση παρουσιάζουν οι άνεμοι ήδη από σήμερα, Σάββατο. 

Κυριακή 17/07/2016:

ΒΔ άνεμοι έως 6 μποφόρ το πρωί στο Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο. Ισχυροί άνεμοι Δ-ΒΔ έως 6 μποφόρ και στο Μυρτώο, το Κρητικό και το Λιβυκό Πέλαγος. Το μεσημέρι θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση των ανέμων στο Νότιο Ιόνιο, το Λιβυκό Πέλαγος και τα Δωδεκάνησα, ενώ σταδιακή εξασθένηση περιμένουμε στο Βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν πλήρως στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο, ωστόσο στο Ιόνιο και τα πελάγη της Νότιας Χώρας οι ριπές θα αγγίζουν ακόμα και τα 7 μποφόρ.

Δευτέρα 18/07/2016:

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ισχυρούς ΒΔ ανέμους στα 6-7 
στο Ιόνιο, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, καθώς και τα Δωδεκάνησα, ενώ με μικρότερη ένταση θα πνέουν οι βοριάδες στο Νότιο Αιγαίο και την ηπειρωτική χώρα. Στα 7 μποφόρ θα διατηρηθούν οι άνεμοι το μεσημέρι στο Ιόνιο, το Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ ισχυροί άνεμοι θα πνέουν και στην Κεντρική Μακεδονία. Καλύτερη θα είναι η κατάσταση στο Θρακικό, το Μυρτώο και το Λιβυκό Πέλαγος. Παρόμοια η κατάσταση και το βράδυ.


Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Το weatherathens, οι αρθρογράφοι, καθώς και ο διαχειριστής της σελίδας αποποιούνται οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τα προαναφερθέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου