Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας έως την Πέμπτη 25/08/16 - Συνεχίζεται ο άστατος καιρόςΆστατος θα παραμείνει ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας μέχρι και την Πέμπτη.

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας:

Τετάρτη 24/08/2016:

Βροχές θα σημειώνονται κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία. Ταυτόχρονα, μέτωπα βροχοπτώσεων στο Ιόνιο θα προσπαθούν ανεπιτυχώς να προσεγγίσουν παραθαλάσσιες περιοχές της Δυτικής Χώρας. Το πρωί θα συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό, με κατακόρυφα νέφη να αναπτύσσονται ταυτόχρονα στα ορεινά της Κεντρικής ηπειρωτικής χώρας. Το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες γύρω από τις προαναφερθείσες περιοχές. Λιγότερα θα είναι τα φαινόμενα στη Βόρεια Χώρα. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ωστόσο νέος γύρος βροχοπτώσεων και καταιγίδων αναμένεται τις πρώτες βραδινές ώρες στην Ανατολική ηπειρωτική χώρα (Θεσσαλία, Αν. Στερεά εκτός Αττικής, Β. Εύβοια). 

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή
Άνεμο: Β-ΒΑ στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ, στο Ιόνιο ΒΔ έως 5 μποφόρ

Πέμπτη 25/08/2016:

Τις μεταμεσονύκτιες ώρες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Ανατολική ηπειρωτική χώρα (Θεσσαλία, Αν. Στερεά εκτός Αττικής, Β. Εύβοια). Το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας, που πιθανώς στη Βόρεια Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία να έχουν διάρκεια. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή
Άνεμοι: Β-ΒΑ στο Αιγαίο έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.

Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...