Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων στην Αττική - Ο καιρός τις επόμενες ώρες και αύριο (29/12/16)

Χαλάνδρι 200 μ. ώρα 05:00
Με ιδιαίτερα χειμωνιάτικες διαθέσεις ξεκίνησε η Πέμπτη για το σύνολο του Νομού Αττικής, με ακόμα και τις πεδινές περιοχές του να ντύνονται στα λευκά λόγω της ραγδαιότητας των φαινομένων.

Η συνέχεια στο Νομό Αττικής:

Πέμπτη 29/12/2016:

Μέσα στο απόγευμα περιμένουμε σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας και να αρχίσουν να αναπτύσσονται υετικές ζώνες στα βορειοδυτικά του νομού. Μέσα στη νύχτα αυτές οι υετοφόρες ζώνες που θα επικεντρώνονται στη Δυτική Αττική. 

Θερμοκρασία: Σε πτώση τις επόμενες ώρες
Άνεμοι: Β-ΒΑ έως 7 μποφόρ

Παρασκευή 30/12/2016:

Οι υετοφόρες ζώνες θα επικεντρώνονται Δυτικά του Νομού δίνοντας τοπικές χιονοπτώσεις από τα 150 μ. και πάνω. Κατά πάσα πιθανότητα από αργά το πρωί θα ξεκινήσουν να κινούνται νοτιοανατολικότερα κατά κύματα και θα επηρεάζουν το βόρειο μισό του νομού με τοπικές χιονοπτώσεις από τα 200 μ. περίπου και πάνω και υγρό χιόνι ή χιονόνερο στα πιο πεδινά. Έπειτα τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση, ωστόσο εκ νέου επιδείνωση αναμένεται από τα βορειοανατολικά του νομού αργά το βράδυ, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν κυρίως το ανατολικό μισό του Νομού με χιονοπτώσεις από τα 150 μ. και πάνω και χιονόνερο πιο κάτω.

Θερμοκρασία: Έως 6°C στο Κέντρο της Αθήνας
Άνεμοι: Β-ΒΑ που από το απόγευμα θα γυρίσουν σε ΒΔ

Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου