Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας έως την Τετάρτη 24/05/17 - Βροχές και καταιγίδες

Νίκος Σίμος μέσω skaikairos.gr


Με βροχές και καταιγίδες θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας:

Τρίτη 23/05/2017:

Η ημέρα θα ξεκινήσει με καλό καιρό, ωστόσο από αργά το πρωί θα ξεκινήσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι πρώτες βροχές και καταιγίδες, που το μεσημέρι θα επεκταθούν και στις περιοχές γύρω από τους ορεινούς όγκους της Δυτικής Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, εν μέρει της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στις περισσότερες περιοχές από το απόγευμα, ωστόσο τα φαινόμενα θα εμμείνουν και το βράδυ σε περιοχές της Βόρειας Θεσσαλίας και της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Στην Αττική περιμένουμε ανάπτυξη νεφώσεων στα Βόρεια του Νομού νωρίς το μεσημέρι, κι έπειτα ασθενείς, τοπικούς, πρόσκαιρους όμβρους στα Βορειοδυτικά σύνορά του.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή
Άνεμοι: Εξασθενημένοι στα πελάγη

Τετάρτη 24/05/2017:

Νεφώσεις στα Κεντρικά και Βόρεια και βροχές στην Κεντρική Μακεδονία. Μέσα στη μέρα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και το μεσημέρι και το απόγευμα θα δώσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περιοχές γύρω από τα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα.
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις το μεσημέρι, που θα δώσουν πρόσκαιρα φαινόμενα στα Βορειοδυτικά του Νομού.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή
Άνεμοι: Εξασθενημένοι στα πελάγη


Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου