Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας για την Τρίτη 14/11/17 - Συνεχίζεται η κακοκαιρία




Συνεχίζεται ο άστατος καιρός στη χώρα μας και για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας:

Τρίτη 14/11/2017:

Αρχικά τοπικές βροχές πριν το ξημέρωμα σε ΝΑ Αιγαίο και Θρακικό Πέλαγος, ενώ βροχές και τοπικές καταιγίδες θα σημειώνονται και στο Ιόνιο. 
Οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές/καταιγίδες πριν και λίγο μετά το ξημέρωμα της Τρίτης σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο GFS
Από το πρωί και όσο οδεύουμε προς το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα εισχωρούν στην Ήπειρο, και τοπικά στην Πελοπόννησο και τη Δυτική Στερεά. 
Οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές/καταιγίδες το πρωί και το νωρίς μεσημέρι της Τρίτης σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο GFS
Το απόγευμα οι βροχές, ασθενούς έως μέτριας έντασης, θα επεκτείνονται περισσότερο μέσα στην Ήπειρο, τοπικά στη Δυτική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, στη Δυτική και Κεντρική Στερεά, καθώς και στην Πελοπόννησο. 
Οι περιοχές που θα σημειωθούν βροχές/καταιγίδες το απόγευμα και νωρίς το βράδυ της Τρίτης σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο GFS
Το βράδυ βροχές θα σημειωθούν και στο Βόρειο Αιγαίο. Χαλαζοπτώσεις περιμένουμε στο Ιόνιο.
Στην Αττική περιμένουμε βροχές ή και τοπική καταιγίδα στο Σαρωνικό, και πιθανώς στα Δυτικά ή και τα Νότια του Νομού, το απόγευμα και το βράδυ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στη ΒΔ χώρα, σε μικρή πτώση στην Πελοπόννησο, χωρίς αξιόλογη μεταβολή στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Ενισχυμένοι ΝΑ στα πελάγη

Επιμέλεια: Γιάννης Δραβίλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου